Jump to content

državno odvjetništvo- šta kako iz čega????


fast

Preporučene objave

molim za pomoć. ubila me organizacija pravosđua doslovno. ajd, obradila sam ih sve osim državnog odvjetništva.

 

molim nekog da mi kaze postoji li proćišćeni tekst Zakona o državnom odvjetništvu? ili neka ažurirana skripta? ja ne znam kako da njih naučiiiiiiiiiiim?

 

i btw, kak se držite? gdje ste nestali svi ?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Helou!

Eto mene, osunčane ali još luđe nego kad sam išla na more (kao da se malo opustim). Prvu noć sam se probudila u hladnom znoju - sanjala sam da sam na pravosudnom, i kaj god me pitaju ja otprilike sam čula, ali ništa baš ne znam točno odgovoriti :-? I umirem, izlačim se, migoljim, svi me u čudu gledaju, ni meni nije jasno kako to da baš ništa ne znam, i onda skužim da je (pazi sad!) 20/07 i da sam počela učiti prije 20-ak dana i da naravno da niš ne znam... i onda to podjelim sa ispitnom komisijom i oni se svi slatko nasmiju i objasne mi da sam stvarno neozbiljna, i da kako mi je uopće palo napamet odgovoarati i da sam lijpo mogla reći da ništa ne znam... grozomorno.... ostatak vremena na moru provela sam uz građansko, a naveče se nisam usudila popiti više od čaše vina da mi nebi slučajno odumrlo previše malih sivih stanica. Koji ludi odmor! Zato sam svečano odlučila kad prođe ova tortura napiti se ko srednjoškolka! :-)

No dobro, nakon kratkog izvještaja - Fast - imam ti ja pročišćen tekst, samo nisam baš vićna forumskoj komunikaciji, pa ne znam točno kak da ti pošaljem. Objasni mi kako i stiže!

Samo da ti unaprijed kažem nije baš neka sreća i pročišćeni.... ja sam odlučila iz cijele organizacije učiti samo osnove - ko koga imenuje, na čiji prijedlog i na koji mandat, od ostalog,kaj ostane u glavi dobro ostane...

Posdraf!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

tincha zlato moje, nek si se ti vratila! ja vec mislila kako si nasla nekog bogatog frajera i otisla s njim u bolji zivot :smijeh:

 

e, nisam ti ni ja bas nesto vicna u ovoj forumskoj komunikaciji, ajd ga sibni na moj mail i to

 

brisovnatuzba@yahoo.com

 

p.s. ma necu ju ni ja nesto pretjerano jer mi se riga od toga tko šta s kim kako. to cu isto stvarno najosnovnije, ali volim imati zakon...pa ga daj

 

puno ti hvala i samo hrabro :roker:

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija