Jump to content

Kazna na autocsti!!


shadde

Preporučene objave

Pozdrav,

upravo me oprali s kaznom na autocesti zg-vž, jer sam vozio 124 km/h a na onom semaforu je ograničenje bilo 80 km na sat. Kako je danas baš padala kiša ko luda, nisam vidio prst pred nosom, a bojao sam se da se netko ne zaleti i udari me odostraga, vozio sam onoliko koliko sam mislio da me nitko neće lupiti. Ne poričem da je brzina bila veća od dopuštene nego da se taj semafor nije vidio od siline kiše i da činjenično stanje tj ograničenje od 80 km/h ne vrijedi. Zanima me što da radim, isplati li mi se pisati neke žalbe ili pribjedbe, što u kojem formatu, te koliko koštaju sudski troškovi ak ode na sud. Kome se sve treba žaliti i kojim redosljedom da ode u zastaru i koliko to košta pošto je kazna 500 + 110.

Hvala svima na savjetima.

 

P.S. Kiša je danas billla luuuda.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Kako je danas baš padala kiša ko luda, nisam vidio prst pred nosom, a bojao sam se da se netko ne zaleti i udari me odostraga, vozio sam onoliko koliko sam mislio da me nitko neće lupiti. Ne poričem da je brzina bila veća od dopuštene nego da se taj semafor nije vidio od siline kiše i da činjenično stanje tj ograničenje od 80 km/h ne vrijedi.

auslachen2bigdw6.gifauslachen2bigdw6.gifauslachen2bigdw6.gifauslachen2bigdw6.gif

 

 

 

Ako je kiša tako padala da niste mogli dobro vidjeti ispred sebe (ni prst pred nosom) kako ste onda mogli voziti čak 124 km/h. :mrki:

 

Sa tim čudnim opravdanjem možete samo postići kontraefekat ili možda sudac i popusti iz razloga što će se vjerojatno toliko nasmijati i nagraditi Vas što ste mu popravili raspoloženje.

Brzinu treba prilagoditi uvjetima na cesti. :sofer:

 

Možete pisati žalbu, samo ne bih se kladio u pozitivan ishod, a ja zaista do sada ovakav razlog za prebrzu vožnju (iz straha da Vas netko ne udari vozilom odozada) još nisam čuo (a čuo sam svašta) te ovo je zaista originalna isprika.

:-D

 

U svakom slučaju ako se budete žalili to što ste ovdje napisali nikako u žalbi nemojte navoditi kao razlog prebrze vožnje.

 

Prebačeno u prekršajno i prometno pravo.

 

pic02844my5.jpg

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 1 mjesec kasnije...

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija