Jump to content

Pobijanje ugovora o dosmrtnom uzdržavanju


pepsi

Preporučene objave

Sklopio sam ugovor o dosmrtnom uzdržavnju sa majkom kod odvjetnice. Kad je brat to saznao poceo je pritisak na mamu i zabranio nam kontakt i pristup mami (on zivi na katu iznad nje u obit.kući), nju je izmanipulirao i podigao tužbu za poništenje ugovora. Optužnica se 3 puta mjenjala. 1. je bilo da nisam ispunio uvjete ugovora tj. uzdržavanje jer on živi u kući sa mamom, 2. je bilo da mama nije znala što potpisuje, a meni je svjedok bila odvjetnica kod koje je napravljen ugovor, i 3. je - vještaćenje, da mama nije bila sposobna rasuđivati i da je bila podložna utjecaju, i kod vještaka je izjavila da sam ju prisilio sa pretnjom smrću tj. da ću ju utopiti ako ne potpiše. Na vještaćenju je bio prisutan brat i dopunjavao iskaze ( tako i piše u nalazu). Pobijamo nalaz vještaka jer brat nije smio biti prisutan,i u nalazu piše da je žena sitnije građe, a mama je bila krupna žena, (možda su doveli neku drugu osobu) ali sudkinja na to ne reagira nego traži nad vještačenje, i naravno drugi vještak ne pobija nalaz kolege. Tražimo saslušanje naših svjedoka, ali sudkinja prelazi preko toga. Brat je osoba koja je izmanipulirao i prestrašio mamu jer je cjelu jkuću htio za sebe, a mama je zaista željela svoj dio dati meni, jer je tata svoj dio dao bratu. Sud i dalje traje i uskoro će biti ročište po nalazu nadvještaka.

Mama je umrla prošle godine. Nikada nije bila psihički bolesna, i ako je postojao utjecaj na nju onda je bio moguć samo od bratove strane jer je meni zabranio pristup i kontakt s mamom.

Šta ako sudkinja prihvati kao najmjerodavniji nalaz vještaka a zanemari iskaz naših svjedoka?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija