Jump to content

pomoć za odštetu u prometnoj


munja

Preporučene objave

pozdrav!

imao san prometnu prije dva mjeseca u kojoj mi je vozač kombija oduzeo prednost prolaska tj. skretao je ulijevo bez da se prethodno uvjerio dolazi li tko iz suprotnog smjera, a ja san se kretao na motoru. Zadobio san frakturu vratne kralježnice(drugi kralježak), te lom vilice. Zanima me je li bolje angažirat odvjetnika , ako da kako znat kojeg (čuo san kako visina odštete jako ovisi o odvjetniku i njegovim "vezama") ili sam potraživat odštetu od osiguranja i u slučaju angažiranja odvjetnika kada to učinit, nakon završetka lječenja ili odmah?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Moj savjet vam je da angažirate odvjetnika. Tko je dobar u tim predmetima je teško saznati jer se odvjetnici ne smiju reklamirati. Najlakše je ako poznate nekog nasudu ili u odvjetništvu pa da vas savjetuje kome da se obratite.

 

Po meni je najbolje postupak pokrenuti odmah pa onda tražiti prekid postupka dok ne završi liječenje pa se ne budu znali svi troškovi ili unaprijed tražiti troškove za očekivani tijek liječenja koje će procijeniti sudski vještaci.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija