Jump to content

Prolazak kroz zuto (crveno


Hermit

Preporučene objave

Znaci prosli petak me zaustavio policajac na motoru i napisao mi kaznu da sam prosao kroz crveno, sto nije istina bilo je zuto. Nisam iskusan u ovome pa me zanima dali imam ikakvih elemenata za zalbu. Sitacija je bila ovakva, ja prolazim na zuto, a policajac je dosta iza mene, nakon nekih skoro 5 minuta me stize i zaustavlja i govori da sam prosao kroz crveno. Tako da sto se toga tice mozda je i promasio auto, a da ne govorim da iz daljine nije mogao imat dobru percepciju dali sam ja prosao kroz zuto ili crveno. I treca stvar u autu smo bili prijatelj i ja i obojica tvrdimo da je bilo zuto, a policajac nema nikakav dokaz ili kolegu koji bi potvrdio njegu obzervaciju. Tako da molim da mi kazete dali imam elemenata za zalbu i eventualno ako netko ima kakv primjer zalbe za neku slicnu situaciju, unaprijed hvala.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

OKAN je napisao:

Prolazak kroz žuto Vam je zabranjen kao i kroz crveno, osim za vozila koja se ne mogu sa sigurnošću zaustaviti, ali u raskrižje morate uvijek ulaziti sa povećanim oprezom!!!

Sto posto je padala kišica, pa se niste mogli sa sigurnošću zaustaviti prije semafora, a zuto vam se upalilo taman pred nosom. Eto, stvar riješena..... :-)

A žalbu bez ili sa ovim navodima napišite u zakonskom roku i pošaljite na policiju, uostalom sve piše na dnu u pravnom lijeku, sretno.....

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija