Jump to content

ZUP, ZUS


cavvo

Preporučene objave

Položila sam ispit 27.09. ZUP i ZUS je pitala vrlo ugodna gospođa, pitala je osnovna pitanja (što je mjesna nadležnost, tko može pokrenuti tužbu, što je ur. broj i tko je oslobođen plaćanja pristojbi) i potpitanjima je pomagala i ohrabrivala. Generalno, za prolaz je dovoljno nešto znati, ispitivači su korektni i pomažu doći do odgovora. Prolazi se, pali su oni koji su došli informativno, neki nisu znali niti nabrojati predmete koji se polažu! Sretno svima!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Ispričavam se ako sam nekoga zbunila, prva dva pitanja se odnose na ZUP i ZUS, a druga dva na uredsko poslovanje jer sva tri predmeta pita isti ispitivač. Na ovom forumu možeš naći pitanja koja su bila postavljana prošle i ove godine i ona mogu poslužiti kao orjentacija u eliminiranju onoga što ne treba učiti. Nije loše otići na seminar kojeg organzira SDUU, tamo kažu što treba naučiti, što pitaju i koji zakoni su se nedavno mijenjali, a ne nalaze se u priručniku.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija