Jump to content

Sama po odstetu


missnw

Preporučene objave

Bok svima! Imala sam saobracajnu u veljaci 2002, sto posto neduzna, frajer se zabio u mene i imam gadne posljedice, vratna kraljeznica mi je koma, glavobolje su mi normala, ne mogu okretati glavu kako hocu, ne mogu gledati lijevo ili desno duze od par sec. Uglavnom koma sam, i dan danas se ljecim :-( odlucila sam otici u croatia osiguranje po odstetu, na sta sve imam prava trazit odstetu i koliko je realno da trazim, postoji li kakav dokument sa sa iznosima za sta se koliko isplacuje? Mlada sam i nisam zasluzila da ovak nadrapam. Zelim si bar priustit masaze bez razmisljanja kak cu ih platit, iako ni to mi ne pomaze previse. Hvala unaprijed.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Sad možeš otići do croatia osiguranja jedino ukoliko želiš vidjeti zgradu, šalter, logo, jerbo slijedi logično pitanje, di si bila do sada počevši od 2002. godine?

 

Bilo je ovdje nešto govora o zastarama po tom pitanju, pa smo se malo igrali brojkama od 3 - 5. Recimo da sam vidio rješidbu gdje se spominje i jedno i drugo. Kužiš?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Ironicno je da sam imala odvjetnika koji me nije vodio kako treba, naime NIJE NAPRAVIO NISTA, blago receno, lagao 4 godine, 2 od toga sam provela u inozemstvu,naivno cekala rjesenje jer je slucaj kod ODVJETNIKA! Dok majstor nije priznao da nije napravio nista. :-x Sto se tice zastare, svjesna sam, jedino sto me moze mozda "spasit" je cinjenica da se jos lijecim. Ovo se kaj se meni desilo zove totalni PEH. I kud sad odavde da krenem?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 2 tjedna kasnije...

takve dobre duše ne prolaze u životu dobro. moja tetka je imala takav slučaj i nije joj bilo bog zna što. od liječnika je izvadila sve i tužila za ozlijede, a osim toga i za posao, jer radi u bolnici, a nije joj se dalo raditi noćne, pa je i to pripisala ozljedama. to je bilo 2001 i sad se okončalo. ne moram ti ni reći koliko je para izvukla.

sad pogledaj koliko si ti izgubila zbog odvjetnika, a misliš da će ti reći hvala što ga nećeš tužiti? izvuci te pare od njega.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija