Jump to content

vjerovali ili ne...


tincha

Preporučene objave

Cijenjeni puče!

Eto da se i ja malo pohvalim pred masama - vjerovali ili ne (ja se još moram uštipnuti da se uvjerim da ne sanjem) POLOŽILA SAM! :bananko:

Prije svega, moram priznat da mi je ispuštanje ventila na ovom forumu, ali naravno i pokoja kontruktivna rasprava, uvelike pomoglo kod pripremanja ispita... zato svima koji se bave i održavaju ovu stranicu, i svim kolegama koji svojom aktivnom panikom neprekidno obogaćuju njezin sadržaj - :hvala:

Onima koji se tek spremaju polagati - sretno! I..... NEDAJTE SE!!!! zvuči nevjerovatno, ali svemu tome stvarno dođe kraj :-)

Još mislim da sam dužna podjeliti s vama i moje dojmove s ispita, pa eto...

komisija:

Marković - ima tekicu sa pitanjima, sva su pitanja na legalisu, nema iznenađenja, ne komplicira, korektan

Baranović - predvidiva - pitanja uvijek ista, sva su isto na forumu, ima ta neka svoja "trick q" ali uvijek isto..., zna biti neugodna u nastupu - ispuhivati se i okretat očima i govoriti kandidatu da ju zbunjuje - uglavnom, kad se izignorira njen nastup i prođe kroz pitanja, opće nije strašna, štoviše, kazneno i kpp sam rasturila (!!!!!)

Brežanski - sve je već napisano.... osobno, meni je žena malčice išla na žice - stalno nekaj melje, ne da ti da odgovoriš na pitanje, stalno ti nekaj nadopunjuje (što sve nije ni loše, jer ti ona ubiti odgovara napitanje, ali meni je išla malčice na jetra...), inače ok, kod pitanja nema iznenađenja pita puno pitanja ali samo iz ZV i ZOO-a, trgovačko - par pitanja, ostavina, svakome po 2 isto, osnove, iskreno, stekla sam dojam da kod nje baš i nemreš oasti (osim u slučaju da uopće neznaš npr. razliku između posjeda i vlasništva ili slične nebuloze)

Vičić - respect! bio je skroz ok, pitao standardna pitanja, (sva su već napisana) minimalno ovrhu, još manje obiteljsko (s time da je naglasio da ak se njega pita, ne bi se to na ispitu ni pitalo . bitan je ZPP), sve kaj je na forumu o njemu napisano - ne kažem da nije istina, ali nije se pokazalo prilikom našeg ispitivanja.....

Hrvoj Šipek - draga, ljubazna, simpatična, ne smatra to svoje ispitivanje nekim kamenom temeljcem našeg obrazovanja, pa shodno tome i ne pili pretjerano i ne uzima za zlo ako baš ne znaš... usput i pomaže, raznim potpitanjima, asocijacijama i sl. Pita osnove, a kako je iz DO - voli pitati njihovu organizaciju i nadležnosti... Iskreno, kad je nas ispitivala, zaboravila je da ima tu obvezu pa je otišla doma, onda su je zvali da se vrati, pa je kasnila, tak da je nas 6 ispitivala sve zajedno (da se ne načekavamo, jer je bilo već pol 8) - svako je dobio po 3 pitanja, zato ne znam koliko uobičajeno pila tj. koliko pitanja svakom kandidatu postavlja, ali sva pitanja koja je nama postavila, objavljena su na legalisu...

to, to je to - ljudi :-D

moja poruka sveopćem pučanstvu (osim mira u svijetu): DA, MOGUĆE JE PROĆI PRAVOSUDNI (koliko god se činilo nemogućim), i nema boljeg feelinga, od onog kad se ujutro probudiš i s neopisivom srećom ustanoviš da moraš na posao :skakuce: a ne moraš učiti!!!!!

Pusa svima! :zaljubljen::mase1:

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Draga tincha,

 

od srca cestitke!! Nadam se da si se odmorila i da uzivas u osjecaju prolaza pravosudnog. Jesi li svjesna koji si kamen odvalila?

Zao mi je samo sto necemo vise citati tvoje duhovite postove ( vezano za pravosudni, naravno)i nadam se da neces netragom nestati s ovog foruma.

 

Lijepi pozdrav i uzivaj jer si zasluzila!!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

obavjestavam da nakon ovog tromjesečnog jaukanja i zapomaganja polozilla i ja!!!

 

ne znam kako opisat ovaj osjecaj pa pa Vas pustam da sami osjetite. ono sto je istina, je da sva ona količina informacija kad krocite tamo u Dezmanovu izgleda kao da je isparila , a kad sjednes tamo...samo izlazi..iz tebe..

 

tincha, cestitam :skakuce:

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija