Jump to content

Darovni ugovor HITNO!!!


undertaker

Preporučene objave

Prije 6 godina moja baka ( tatina mama) je ostavila polovicu nekretnine (1/2) mojem polubratu ( tatin sin iz prvog braka ) dok ja i drugi brat ( obojica djeca iz drugog braka ) nismo dobili ništa, oni su potpisali DAROVNI ugovor. Otac nam je preminuo prije 10 godina, bio je vlasnik druge polovice i tu smo svi dobili jednake omjere. Baka je još uvijek živa. Ja i brat živimo u nekretnini dok je polubrat u SAD. Da li postoji neki rok u kojem smo trebali možda osporavati taj Darovni ugovor i što nam je zapravo činiti, majka nam je umirovljenik, a brat i ja studenti te nemožemo financirati odvjetnika dok nas polubrat tuži za razvrgnuće suvlasničke zajednice. Molim Vas Hitan savjet. Unaprijed Hvala

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Ok zaboravio sam napomenuti ( a primjetio sam na forumu ) da u Darovnom ugovoru nema ničega što bi upućivalo na to da se taj dio kuće ne treba stavljati u bakinu ostavinsku masu a baka ionako nema nikakve druge nekretnine ili slično. Primjerak Darovnog ugovora sam dobio u obrazloženju polubratove Tužbe za razvrgnuće suvlasničke zajednice. Polubrat se već uknjižio kao vlasnik te polovice nekretnine. Isto tako da li je moguće provesti etažiranje iste nekretnine ako mi kao ostali suvlasnici na etažiranje ne pristajemo ?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija