investitor objavljeno: 27. listopad 2007. Dijeli objavljeno: 27. listopad 2007. Molim one koji su upućeni u problematiku da mi odgovore : Da li postoji i ako postoji koji je krajnji zakonski rok za podnošenje tužbe za podjelu imovine nakon prestanka zajedničkog života? Iskreno zahvaljujem na odgovoru. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Ane odgovoreno: 28. listopad 2007. Dijeli odgovoreno: 28. listopad 2007. Mislite li na podjelu bracne stecevine? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
investitor odgovoreno: 28. listopad 2007. Autor Dijeli odgovoreno: 28. listopad 2007. Da mislio sam na podjelu bračne stečevine, mada se radi se o vezi s zajedničkim četverogodišnjim životom (kao mladić i djevojka). Ane je napisao: Mislite li na podjelu bracne stecevine? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
investitor odgovoreno: 29. listopad 2007. Autor Dijeli odgovoreno: 29. listopad 2007. Osvježavam pitanje i molim za neki odgovor. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
ang odgovoreno: 30. listopad 2007. Dijeli odgovoreno: 30. listopad 2007. Meni su rekli da je rok 6mj. nakon rastave braka ako mislim nesto dobiti. Nije 100 posto sigurno. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
investitor odgovoreno: 1. studeni 2007. Autor Dijeli odgovoreno: 1. studeni 2007. Može li netko potvrditi ili negirati gore navedeni rok od 6 meseci nakon prekida veze ili razvoda ako se radi o braku? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
canis odgovoreno: 1. studeni 2007. Dijeli odgovoreno: 1. studeni 2007. Definivno taj rok nije 6 mjeseci..Pošto sam i sam zainteresiran za odgovor na vaše početno pitanje pokušao sam saznati nešto više iz Zakona o obveznim odnosima međutim nisam uspio ili znao pronaći odgovor u istom..Isto pitanje sam postavio odvjetniku i dobio sam odgovor da je taj rok 5 godina od dana kada je pravomoćnom presudom prekinuta bračana zajednica.Za izvanbračnu zajednicu isti rok bi trebao početi od dana njenog prekida...Međutim dok ne uspijem(ili netko drugi na forumu) pronaći konkretan članak zakona koji će to i potvrditi molim da prihvatite ovaj odgovor s rezervom... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
investitor odgovoreno: 5. prosinac 2007. Autor Dijeli odgovoreno: 5. prosinac 2007. Ima li netko saznanja novih saznanja o postavljenom pitanju. Bivša se ponovo javila i prijeti sa tužbom. P.s. da pojasnim da ne bi dobili krivi dojam, prošlo je cca.14 godina od prekida, kada se prvi puta javila s zahtjevom o podjeli zajedničke imovine. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.