lucija1 objavljeno: 28. listopad 2007. Dijeli objavljeno: 28. listopad 2007. Molim vas da mi odgovorite. Da li ću imati problema sa uknijžbom stana ako u kupoprodajni ugovor nisam navela njegovu površinu? Navela sam sve ostalo kao br.čest.,ZU,KO,oznaku koja odgovara Ugovoru o razvrgnuću i etažiranju,broj OV kod javnog bilježnika i sl.Mislim da sam navela sve moguće osim kvadrature stana i sada se mislim da li će to biti problem. Unaprijed zahvaljujem Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
dickan odgovoreno: 29. listopad 2007. Dijeli odgovoreno: 29. listopad 2007. ako se iz ugovora može nedvojbeno i van svake sumnje zaključiti o kojem se stanu radi, gruntovnica bi trebala provesti ugovor. ali, od gruntovnice do gruntovnice ima manjih razlika u praksi, pa ne bih rekao da će uknjižba 100% proći... ugovor bi po meni ipak trebao sadržavati barem opis stana. pokušajte, pa ako ne ide, napravite aneks ugovora samo za površinu... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
lucija1 odgovoreno: 29. listopad 2007. Autor Dijeli odgovoreno: 29. listopad 2007. A da li da u zahtjevu za uknjižbu spominjem kvadraturu ili ne? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Ane odgovoreno: 29. listopad 2007. Dijeli odgovoreno: 29. listopad 2007. Trebao bi biti opis stana ali nije uvjet. Medjutim prijedlogu za uknjizbu, prilazete ugovor a iz njega ce zk odjel nadleznog suda vidjeti kako ste opisali nekretninu. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.