ana35 objavljeno: 29. listopad 2007. Dijeli objavljeno: 29. listopad 2007. Molim za pomoć kako radnik može pokrenuti stečaj firme zbog neisplaćenih plaća. hvala unaprijed svim akoji mi odgovore Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
ani2 odgovoreno: 29. listopad 2007. Dijeli odgovoreno: 29. listopad 2007. Stečaj mogu pokrenuti radnici a sukladno Stečajnom zakonu NN123/03. čl. 4. Razlozi otvaranja stečajnog postupka. Prijelog za pokretanje stečajnog postupka podnosi se Trgovačkom sudu gdje je poslovni subjekt registriran. Pogledajte čl. 39 SZ. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
ana35 odgovoreno: 29. listopad 2007. Autor Dijeli odgovoreno: 29. listopad 2007. hvala. idem pročitati , valjda će mi biti jasno Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
ana35 odgovoreno: 30. listopad 2007. Autor Dijeli odgovoreno: 30. listopad 2007. poduzeće je već neko vrijeme u blokadi a i zaduženo je u banci (osiguranje hipoteke na nekretninama). Da li radnici imaju kakvu prednost u naplati? jer u slučaju pokretanja stečaja ako se gore navedeni naplate neće ostati ništa za nas Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
dubrovnik4 odgovoreno: 31. listopad 2007. Dijeli odgovoreno: 31. listopad 2007. prvenstvo naplate imaju upravo plaće radnika. koliko ja znam.. ako je netko pravnik koji može to potvrditi, bilo bi dobro jer ja to nisam... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
ani2 odgovoreno: 31. listopad 2007. Dijeli odgovoreno: 31. listopad 2007. Sve vam piše u čl. 71. Stečajnog zakona Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.