Moonjumper objavljeno: 31. listopad 2007. Dijeli objavljeno: 31. listopad 2007. Dakle na svom računalu sam naišao na program koji špiunira sve što radim. Mailove, MSN, gleda prozore, kompletno sve što se tipka...itd... Koliko znam to baš nije po zakonu. Mislim da spada pod KZ č137 st.2 ". kojim je predviđeno kažnjavanje neovlaštenog prisluškivanja ili snimanja tuđe poruke u računalnom sustavu". Pitam ja vas Što sad? Ja bi ga tužio nekome ali kome, kako... Hvala svima Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
JaniSauer odgovoreno: 31. listopad 2007. Dijeli odgovoreno: 31. listopad 2007. Računalo je tvoje ili tvrtkino? Ako je tvoje onda možda imaš temelja za nekakav postupak. Ako je tvrtkino: trebao bi dobiti nogu jer koristiš resurse tvrtke za privatne potrebe. Pomalo sličiš na one likove iz zagrebačke vijećnice koji su se strašno usplahitili kako to da im za radnog vremena ne daju čitati novine. Kupi si kompić i doma radi što hoćeš!.Čak i filozofiraj o samoupravljanju...... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
pharr77 odgovoreno: 12. studeni 2007. Dijeli odgovoreno: 12. studeni 2007. Molim te, ako mozes navesti izvor / članak na kojem temeljis svoje misljenje, puno zahvaljujem! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
slavko1941 odgovoreno: 12. studeni 2007. Dijeli odgovoreno: 12. studeni 2007. Dozvoljavam si reći da je Vaše pitanje neumjesno i bolje da niste ništa pitali. Slažem se sa mišljenjem prije mene, ali i da je računalo vlasništvo djelatnika koji sa njime radi za vrijeme radnog vremena ni tada ne bi smio raditi ništa privatno. Oprostite, ali ni u samoupravljanju mi ne bi palo na pamet da tako radim, niti se je smjelo. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.