sanja3 objavljeno: 1. studeni 2007. Dijeli objavljeno: 1. studeni 2007. ako dokazem da mi je svekrva isla raditi uroke na vezu njenog sina i mene da li joj sudski mogu zabraniti vidjanje djejeta od god.dana.i da li mogu pokrenuti sudski postupak protiv nje? pomozite! Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
rubens odgovoreno: 1. studeni 2007. Dijeli odgovoreno: 1. studeni 2007. Bolje je šutjeti i pustiti da te smatraju budalom, nego progovoriti i otkloniti svaku sumnju. Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
sanja3 odgovoreno: 1. studeni 2007. Autor Dijeli odgovoreno: 1. studeni 2007. a ako imam dokaze i priznanje te osobe koja je to radila? mogu li bilo kako sudskim putem tuziti je?makar privatno za sebe? Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
pan odgovoreno: 1. studeni 2007. Dijeli odgovoreno: 1. studeni 2007. Ma vi to ozbiljno Ako da onda se javite liječniku da vam da uputnicu za psihijatra (ne psihologa) !!!!! Dajte zaključajte ovo smeće !!!! Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
newbie odgovoreno: 1. studeni 2007. Dijeli odgovoreno: 1. studeni 2007. fakat je najčudnije da topic-otvarač misli da će na ovakvo pitanje dobiti odgovor i to ovdje... Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
pan odgovoreno: 1. studeni 2007. Dijeli odgovoreno: 1. studeni 2007. Malo sam se zaletio ali evo rješenje na vaše probleme: RE: Ubiješ žabu krastaču petkom u pola noći, te istu skuhaš sa 159,346578 kg šećera. PAZI NA KOLIČINU-MORA BITI TOČNA !!! Dodaš sitno sjeckane sušene hemoroide sa tibetanskog psa tragača tartufa. Miješaš da ne zagori skakutajući na LIJEVOJ nozi 167543 sekundi. Zatim ostaviš sve da se ohladi i eksiraš sve skupa sa 453,889 litara brlje pod kodnim nazivom govnara. Garantiram da će urok nestati !!! Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
ani2 odgovoreno: 1. studeni 2007. Dijeli odgovoreno: 1. studeni 2007. Ako niste primjetili do sada evo napominjem da je ovo ozbiljni forum. Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
newbie odgovoreno: 1. studeni 2007. Dijeli odgovoreno: 1. studeni 2007. šteta ovakav materijal s potencijalom zaključavati... caffe? Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Mrljavac odgovoreno: 1. studeni 2007. Dijeli odgovoreno: 1. studeni 2007. Od svih inteligentnih pitanja koja su do sada objavljaljena na Legalisu ovo će nesumnjivo visoko kotirati na TOP ljestvici gluposti. Kakvo pitanje takvi odgovori. Lokot. Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave