deborah objavljeno: 2. studeni 2007. Dijeli objavljeno: 2. studeni 2007. Ostavitelj je bio davatelj uzdržavanja ( umro je prije primatelja uzdržavanja) i sada jedan od njegovih nasljednika želi stupiti na mjesto ostavitelja u ugovoru o doživotnom uzdržavanju. Hoće li izjavu dati pred javnim bilježnikom u ostavinskom postupku ili će tu izjavu dati posebno i odnijeti je radi zabilježbe direktno u zemljišnik ne čekajući rješenje o nasljeđivanju. hvala Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Nimfa odgovoreno: 20. listopad 2008. Dijeli odgovoreno: 20. listopad 2008. pokušavam prelistavajući ovu temu pronaći odgovor već dugo vremena, ali nisam još našla da je netko odgovorio, a i mene to zanima i jako, jako mi je hitno jer mi je završena ostavinska rasprava mog supruga koji je davatelj uzdržavanja i nitko mi još nije uspio objasbiti što sa čl.585 zakona o obveznim odnosima, gdje se daje izjava i što dalje ? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.