nemamga objavljeno: 5. studeni 2007. Dijeli objavljeno: 5. studeni 2007. Radi se o hipotekarnom kreditu u kojem uz dužnika postoji i sudužnik. Iz privatnih razloga (ostvarivanje vlastitih prava na kredit), sudužnik želi izaći iz tog kredita. Dužnik međutim ne želi naći novog sudužnika. Kako sudužnik može izaći iz obaveza koje ga vežu u tom kreditu? Hvala Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
mene odgovoreno: 2. listopad 2009. Dijeli odgovoreno: 2. listopad 2009. Pozdrav! Ukoliko ste nasli rjesenje za vasu situaciju, molim javite ovdje. Nalazim se u slicnoj i ne znam kome se obratiti. Hvala! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
fakincina odgovoreno: 2. listopad 2009. Dijeli odgovoreno: 2. listopad 2009. Ukoliko dužnik ne želi nači drugog sudužnika umjesto vas preostaje vam jedino tužba protiv dužnika u smislu da zbog toga što ste njemu sudužnik nemožete ostvariti svoju kreditnu sposobnost za podizanje kredita da zbog toga trpite ili čete pretrpiti štetu. Iako je situacija dosta jasna jer ste vi ovjerom svojega potpisa dragovoljno postali biti sudužnikom. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
mene odgovoreno: 3. listopad 2009. Dijeli odgovoreno: 3. listopad 2009. Hvala. Pretpostavljam da su sanse za raskid ugovora male. Iako je u jednom trenutku otplata kredita bila neuredna pa sam morala preuzeti dio rate? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.