abc123 objavljeno: 7. studeni 2007. Dijeli objavljeno: 7. studeni 2007. molim pomoc!!! rođak mi je u zatvoru na godinu dana zbog podjedovanja. no međutim dosla mu je u međuvremenu nova kazna(a trenutno je odsluzio 7 mj.prve kazne) od 6 mjeseci. Da li je moguce te dvi kazne spojiti u jednu i ako da na koji nacin? postoji li mogucnost ako mu se spoje te dvi kazne ukupno sve smanji za par mjeseci? s obirom da mu je uskoro 2/3 kazne,moze li traziti uvjet ili? Koliko cesto nakon 2/3 odsluzene kazne pustaju na uvjet??? dobrog je vladanja,ocjene su dobre,sve stima!! hvala!! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Utjerivaczakona odgovoreno: 9. studeni 2007. Dijeli odgovoreno: 9. studeni 2007. Mogu se objediniti. Sud čim sazna za to radi takvu stvar, a ako ne sazna, vi se pobrinite za to. Kažete ima dobre ocjene! Pa to je neki mladi kriminalac. Možda je bolje da ga pustite da se opameti jer mi iskustvo govori da česti počinitelji kaznenih djela najčešće kada tad oštete i rodbinu. Što rodbina bliža šteta veća Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
abc123 odgovoreno: 9. studeni 2007. Autor Dijeli odgovoreno: 9. studeni 2007. hvala na odgovoru. a sto se tice uvjeta,jeli moguce da ga puste nakon 2/3 objedinjene kazne? kako je to u praksi? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Utjerivaczakona odgovoreno: 9. studeni 2007. Dijeli odgovoreno: 9. studeni 2007. Otprilike je praksa da se čovjek pusti nakon 2/3 odslužene kazne (pod uvjetom da nije stvarao probleme) Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
abc123 odgovoreno: 31. prosinac 2007. Autor Dijeli odgovoreno: 31. prosinac 2007. Evo sad me zanima,predali smo zahtjev za spajanje dvije kazne u jedinstvenu(12mj.+6mj.) kolikom smanjenju kazne pri spajanju se mozemo nadati? Koliko se mjeseci obicno skrati na ovakvu kaznu? Dosad je odsluzio 9mj.kazne s uspjesnim ocjenama,ali malo sam sumnjicav na ikakvo smanjivanje s obzirom da ga dosad nisu pustili niti na vikend. U kojem roku se to najcesce rijesava? Hvala unaprijed! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Utjerivaczakona odgovoreno: 1. siječanj 2008. Dijeli odgovoreno: 1. siječanj 2008. Na vikend se ne pušta više tek tako nakon nekoliko afera s osobama koje su bile puštene za vikend. Smanjenje bi moglo iznositi od 1-5 mjeseci, ali vjerujem da će biti bliže ovom od 5 mjeseci. Te stvari se najčešće brzo rješavaju (u roku mjesec dana), osim ako nema neke opterećenosti sudova Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
abc123 odgovoreno: 3. siječanj 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 3. siječanj 2008. Hvala na odgovoru! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.