Jump to content

uvjet


abc123

Preporučene objave

molim pomoc!!! rođak mi je u zatvoru na godinu dana zbog podjedovanja. no međutim dosla mu je u međuvremenu nova kazna(a trenutno je odsluzio 7 mj.prve kazne) od 6 mjeseci. Da li je moguce te dvi kazne spojiti u jednu i ako da na koji nacin? postoji li mogucnost ako mu se spoje te dvi kazne ukupno sve smanji za par mjeseci? s obirom da mu je uskoro 2/3 kazne,moze li traziti uvjet ili? Koliko cesto nakon 2/3 odsluzene kazne pustaju na uvjet??? dobrog je vladanja,ocjene su dobre,sve stima!! hvala!!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Mogu se objediniti. Sud čim sazna za to radi takvu stvar, a ako ne sazna, vi se pobrinite za to.

Kažete ima dobre ocjene!

Pa to je neki mladi kriminalac. Možda je bolje da ga pustite da se opameti jer mi iskustvo govori da česti počinitelji kaznenih djela najčešće kada tad oštete i rodbinu. Što rodbina bliža šteta veća

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 1 mjesec kasnije...

Evo sad me zanima,predali smo zahtjev za spajanje dvije kazne u jedinstvenu(12mj.+6mj.) kolikom smanjenju kazne pri spajanju se mozemo nadati? Koliko se mjeseci obicno skrati na ovakvu kaznu? Dosad je odsluzio 9mj.kazne s uspjesnim ocjenama,ali malo sam sumnjicav na ikakvo smanjivanje s obzirom da ga dosad nisu pustili niti na vikend. U kojem roku se to najcesce rijesava? Hvala unaprijed!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija