cavvo objavljeno: 9. studeni 2007. Dijeli objavljeno: 9. studeni 2007. Ljudi, je li netko ide? ili neka se jave ovi što su bili u 10-om mjesecu. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
cavvo odgovoreno: 9. studeni 2007. Autor Dijeli odgovoreno: 9. studeni 2007. pardon, 24.10.07. (subota).. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
iriss odgovoreno: 13. studeni 2007. Dijeli odgovoreno: 13. studeni 2007. misliš 24.11. (studenog)? idem ja Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
cavvo odgovoreno: 15. studeni 2007. Autor Dijeli odgovoreno: 15. studeni 2007. joj. daa..i, je li se sve slozilo u glavi?? Jja više ništa ne znam jer mi je ovog previše.. a načula sam da može neće pitat EU.. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
iriss odgovoreno: 15. studeni 2007. Dijeli odgovoreno: 15. studeni 2007. ništa se nije složilo, jer sam tek prije dva dana počela učiti! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Gringo odgovoreno: 15. studeni 2007. Dijeli odgovoreno: 15. studeni 2007. Ha, ha samo se nadaj da neće pitati EU, a istovremeno uči! Iz lokalne, ustava, ZUP-a, službeničkih imao sam u prosjeku po 4 - 5 pitanja, a iz EU 8 pitanja. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
iriss odgovoreno: 16. studeni 2007. Dijeli odgovoreno: 16. studeni 2007. pitanje za one koji su ga položili nedavno: da li npr. o Vladi, nacionalnim manjinama, financiranju jedinica lokalne samouprave, o ustrojstvu ureda državne uprave u županijama pitaju samo osnovno, a službeničke i uredsko i sl. malo detaljnije? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Gringo odgovoreno: 16. studeni 2007. Dijeli odgovoreno: 16. studeni 2007. Mene su uredsko, ustav, eu pitali detaljnije, ostalo osnovno, npr. par pitanja iz eu: Koje poglavlje (od ukupno 35) pregovora je najzahtjevnije? Broj zastupnika u Euro parlamentu? Koji dio jedne otočne države je ušao u EU, a drugi nije? Razlika između osnivačkih ugovora i ovih sadašnjih koje je EU ponudila zemljama JI Europe? itd Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
iriss odgovoreno: 16. studeni 2007. Dijeli odgovoreno: 16. studeni 2007. možda će detaljnije ispitivati o izborima budući je to sad aktualno Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
cavvo odgovoreno: 17. studeni 2007. Autor Dijeli odgovoreno: 17. studeni 2007. A jel puno pitaju lokalnu, budući da smo u sustavu pravosuđa, ne znam da bi na nas to puno pitali, osim onog što je u sklopu Ustava?? i ajme Bože, znači ipak EU?? Cura na prošlom roku 13.10. je rekla da uopće nisu imali taj predmet???? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
cavvo odgovoreno: 19. studeni 2007. Autor Dijeli odgovoreno: 19. studeni 2007. zar nitko nece nista da napise, ljudi sa roka od 13.10.di ste? upisičari i zapisničari, upravni referenti i ostali sudski službenici, bilo tko neka javi jesu li pitali EU na zadnjem roku u Ministarstvu pravosuđa??? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
iriss odgovoreno: 19. studeni 2007. Dijeli odgovoreno: 19. studeni 2007. ja imam dva pitanja: tko uništava žigove? što znači neposredna provedba zakona? a ti cavvo uči i EU i budi sretna ako ne budu to pitali Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Gringo odgovoreno: 20. studeni 2007. Dijeli odgovoreno: 20. studeni 2007. Koliko se sjećam Središnji državni ured za upravu uništava žigove. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
iriss odgovoreno: 20. studeni 2007. Dijeli odgovoreno: 20. studeni 2007. za žigove, u knjizi piše Ministarstvo uprave, koje ne postoji Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Gringo odgovoreno: 20. studeni 2007. Dijeli odgovoreno: 20. studeni 2007. Naravno jer ti je knjiga stara. Siguran sam da to radi Središnji državni ured za upravu. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
iriss odgovoreno: 20. studeni 2007. Dijeli odgovoreno: 20. studeni 2007. knjiga je iz 2006, al zakon iz 95 ali vjerovat ću tebi Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
cavvo odgovoreno: 20. studeni 2007. Autor Dijeli odgovoreno: 20. studeni 2007. tijela DU i tijela JPS i dr.pravne osobe neposredno primjenjujući zakone i dr. propise rješavaju u upravnim stvarima, vode očevidnike i izdaju uvjerenja i dr. potvrde.. to je sve šta znam.. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.