PrEsVeTli objavljeno: 19. studeni 2007. Dijeli objavljeno: 19. studeni 2007. Želim se zahavliti svima na forumu koji pomažu braniteljima-veteranima da ne dožive ovo http://www.msnbc.msn.com/id/21678030/ Još jednom Vam hvala ljudi, koji si dajete truda da svojim savjetom ili riječima ohrabrenja pomognete. Ovaj članak me malo uzdrmao, a pogotovo kad se sjetim da i kod nas vrlo vjerovatno ima pojedinaca koji su tako završili, jer nisu znali kako, kada i kuda krenuti. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
dsemovca odgovoreno: 19. studeni 2007. Dijeli odgovoreno: 19. studeni 2007. Kolega, nešto ti nije uspjelo sa naslovom teksta. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
PrEsVeTli odgovoreno: 19. studeni 2007. Autor Dijeli odgovoreno: 19. studeni 2007. Nije mi prihvatio URL ali sad radi Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
dsemovca odgovoreno: 19. studeni 2007. Dijeli odgovoreno: 19. studeni 2007. Bolje da je URL prihvatio i da se desila tehnička greška, nažalost ovakova gruba i surova stvarnost postoji i kod nas, sam se uvijek netko pobrine da je makne u stranu. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Hanza odgovoreno: 20. studeni 2007. Dijeli odgovoreno: 20. studeni 2007. Presvetli dokle si stigao! Jel mirovina blizu! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
PrEsVeTli odgovoreno: 22. studeni 2007. Autor Dijeli odgovoreno: 22. studeni 2007. Jock, još imam jedno vrijeme jahati na valovima a onda ćemo vidjeti kako će to sve skupa hodati. Međutim, kako je krenulo, ne znam niti sam... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
flak odgovoreno: 22. studeni 2007. Dijeli odgovoreno: 22. studeni 2007. Općenito je sve stalo osim "instant"prevođenja koja se moraju završiti u ovom tjednu.u sljedećem tjednu se nadam i rješenjima po hitnom postupku. i onda naravno izbori Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.