Jump to content

kako prolaze f 62.0??


beni

Preporučene objave

psihijatrica mi je zaključila da imam trajnu promjenu osobnosti nakon ratnog ptsp-a, međutim iz nekih izvora je saznala da bi prelazak na tu dijagnozu mogao promjeniti moju situaciju na loše.

navodno, budući da sam predao zahtjev na temelju ptsp-a, a sad se umjesto tog pojavljuje druga dijagnoza mogao bih imati problem.

jasno nam je svima da je f62 izravna posljedica ptsp-a kao što je i slomljena kost posljedica udarca, ali me zanima kako to prolazi na komisijama za hrvi i kod obnova postupka kod hzmo, zanimaju me iskustva sa područja dalmacije jer sam kroz ove postove primjetio da postoje velike razlike po djelovima zemlje?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

u slavoniji tu dijagnozu poistovjećuju s malo jačom prehladom tako da ti je uopće ne priznaju(bar meni nisu priznali).,kad je u pitanju povečanje invalidnosti.jedino može poslužiti kod ponovnog izlaska pred komisiju za ocjenu radne sposobnosti jer je u pitanju bitno pogoršanje stanja.a takva saznanja imam i za dalmaciju.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija