beni objavljeno: 22. studeni 2007. Dijeli objavljeno: 22. studeni 2007. psihijatrica mi je zaključila da imam trajnu promjenu osobnosti nakon ratnog ptsp-a, međutim iz nekih izvora je saznala da bi prelazak na tu dijagnozu mogao promjeniti moju situaciju na loše. navodno, budući da sam predao zahtjev na temelju ptsp-a, a sad se umjesto tog pojavljuje druga dijagnoza mogao bih imati problem. jasno nam je svima da je f62 izravna posljedica ptsp-a kao što je i slomljena kost posljedica udarca, ali me zanima kako to prolazi na komisijama za hrvi i kod obnova postupka kod hzmo, zanimaju me iskustva sa područja dalmacije jer sam kroz ove postove primjetio da postoje velike razlike po djelovima zemlje? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
flak odgovoreno: 22. studeni 2007. Dijeli odgovoreno: 22. studeni 2007. u slavoniji tu dijagnozu poistovjećuju s malo jačom prehladom tako da ti je uopće ne priznaju(bar meni nisu priznali).,kad je u pitanju povečanje invalidnosti.jedino može poslužiti kod ponovnog izlaska pred komisiju za ocjenu radne sposobnosti jer je u pitanju bitno pogoršanje stanja.a takva saznanja imam i za dalmaciju. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
dsemovca odgovoreno: 22. studeni 2007. Dijeli odgovoreno: 22. studeni 2007. Nećeš imati problema, a niti koristi, jer običajno zanemaruju tu dijagnozu. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Razvodnik odgovoreno: 22. studeni 2007. Dijeli odgovoreno: 22. studeni 2007. Koja dijagnoza najbolje prolazi? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
dsemovca odgovoreno: 22. studeni 2007. Dijeli odgovoreno: 22. studeni 2007. Sunčano, bez vjetra i južine. Nekad se stvarno čudim od kuda samo takova pitanja. Nema decidiranog odgovora, u pitanju je ljudski faktor koji postupa po određenim radnjama koje su u rasponu, pa je stoga sve moguće. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
flak odgovoreno: 22. studeni 2007. Dijeli odgovoreno: 22. studeni 2007. Razvodnik je napisao: Koja dijagnoza najbolje prolazi? Naj bolje ti prolazi dijagnoza da si zdrav. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Mrljavac odgovoreno: 22. studeni 2007. Dijeli odgovoreno: 22. studeni 2007. Rekli smo odavno da na forumu nećemo raspravljati o dijagnozama. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
dsemovca odgovoreno: 23. studeni 2007. Dijeli odgovoreno: 23. studeni 2007. Bravo dr. Mrlja, da nema tvojih slikovitih odgovora, stvarno ne znam kako bi odgovorili na ovakova pitanja, a da budu razumna. Superička. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
esad odgovoreno: 24. studeni 2007. Dijeli odgovoreno: 24. studeni 2007. mrljo me sve više podsjeća na debelog šefa Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.