Wel objavljeno: 22. studeni 2007. Dijeli objavljeno: 22. studeni 2007. Prije 2mj sam napuhao 0,71 i sve papire potpisao.Nakon par dana sam poslao prigovor sa povratnicom.I nakon mjesec dana mi dođe poziv da donesem vozačku radi upisa zaštitne mjere upravljanja vozilom.Šta je sa mojom žalbom????Help Dajte ljudi,jeli to moguče zakonski? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
alexavg odgovoreno: 22. studeni 2007. Dijeli odgovoreno: 22. studeni 2007. Kome ste poslali prigovor? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Wel odgovoreno: 22. studeni 2007. Autor Dijeli odgovoreno: 22. studeni 2007. Poslana je u Policijsku postaju Krk,jer su me na otoku i uhvatili.I prigovor sam poslao u čak tri primjerka sa povratnicom! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
alexavg odgovoreno: 22. studeni 2007. Dijeli odgovoreno: 22. studeni 2007. I dali je bilo u roku 8 dana,na potvrdi bi trebao pisati datum... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Wel odgovoreno: 22. studeni 2007. Autor Dijeli odgovoreno: 22. studeni 2007. da poslao sam ga 6-og dana.Imam ja tu povratnicu od pošte.Sad nemem pojma šta da napravim!Da opet pošaljem pritužbu?? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
alexavg odgovoreno: 22. studeni 2007. Dijeli odgovoreno: 22. studeni 2007. Hm,nemoguče da se u tako kratkom roku i riješio slučaj... Jer ste morali dobiti rješenje od suda o pravomočnosti,da je kazna postala izvršna...a to sve skupa malo duže traje od 2 mjeseca. Jedino mi je realno da ste dobili rješenje za upis od neke druge kazne ,možda od prije godinu,dvije, probajte se sjetiti da nemate nekih grijeha iz prošlosti... Pozdrav;-) Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Wel odgovoreno: 22. studeni 2007. Autor Dijeli odgovoreno: 22. studeni 2007. Hvala ti puno na odgovoru.Otiči cu tamo,ali bez vozačke pa me mogu povuči za šlic.See you......... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
alexavg odgovoreno: 22. studeni 2007. Dijeli odgovoreno: 22. studeni 2007. hehe,you wellcome... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.