gardist objavljeno: 24. studeni 2007. Dijeli objavljeno: 24. studeni 2007. Molio bih da mi netko odgovori na moje pitanje, uputili su me na ovu stranicu, novi sam ovdje i više ne mogu da slušam laži od raznih "sveznalica"... Bio sam pripadnik gardijske brigade, čin stožerni narednik, dragovoljac Domovinskog rata od 1991.godine, ranjen, prošao na prvostupanjskoj komisiji 100% opća nesposobnost, potvrđeno kod dr Taborskog 100% opća nesposobnost. Mislim da sam dobro napisao. Drugostupanjsko rješenje je završeno početkom 10. mjeseca, pa bih molio ako mi netko može odgovorit kolika bi mi bila mirovina i kad bih mogao očekivati rješenje i početi je primati. Unaprijed hvala svima koji mi pomognu! Pozdrav svim Hrvatskim braniteljima!!! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Baggio odgovoreno: 24. studeni 2007. Dijeli odgovoreno: 24. studeni 2007. gardist je napisao: Molio bih da mi netko odgovori na moje pitanje, uputili su me na ovu stranicu, novi sam ovdje i više ne mogu da slušam laži od raznih "sveznalica"... Bio sam pripadnik gardijske brigade, čin stožerni narednik, dragovoljac Domovinskog rata od 1991.godine, ranjen, prošao na prvostupanjskoj komisiji 100% opća nesposobnost, potvrđeno kod dr Taborskog 100% opća nesposobnost. Mislim da sam dobro napisao. Drugostupanjsko rješenje je završeno početkom 10. mjeseca, pa bih molio ako mi netko može odgovorit kolika bi mi bila mirovina i kad bih mogao očekivati rješenje i početi je primati. Unaprijed hvala svima koji mi pomognu! Pozdrav svim Hrvatskim braniteljima!!! Po ovim podacima koje si dao mirovina će ti biti 6.963,00 kn . (ne'š sitno lipa). Kad ćeš dobiti rješenje to nebi prognozirao. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
gardist odgovoreno: 24. studeni 2007. Autor Dijeli odgovoreno: 24. studeni 2007. Hvala Baggio, ako je istina ovo što si napisao, imaš janje od mene:))) Još jednom pozdravljam sve Hrvatske branitelje, ma gdje da su!!! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Baggio odgovoreno: 24. studeni 2007. Dijeli odgovoreno: 24. studeni 2007. gardist je napisao: Hvala Baggio, ako je istina ovo što si napisao, imaš janje od mene:))) Još jednom pozdravljam sve Hrvatske branitelje, ma gdje da su!!! Vidit ćeš kad dobiješ rješenje. Uzet će ti jedino porez od te svote, ali na kraju godine imaš pravo na povrat. Pozdrav! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
esad odgovoreno: 25. studeni 2007. Dijeli odgovoreno: 25. studeni 2007. sad će i mrljo uletiti kad se spominje janje Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Baggio odgovoreno: 25. studeni 2007. Dijeli odgovoreno: 25. studeni 2007. A tko nebi omastio brk! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Duro odgovoreno: 25. studeni 2007. Dijeli odgovoreno: 25. studeni 2007. Izgleda kako se zabavio dijeljenjem zvrčki pa ne uočava bolje prilike ... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Mrljavac odgovoreno: 25. studeni 2007. Dijeli odgovoreno: 25. studeni 2007. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
dsemovca odgovoreno: 25. studeni 2007. Dijeli odgovoreno: 25. studeni 2007. Kad je janjetina u pitanju, moderator prvi, nek se zna. I ja bih malo. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
gardist odgovoreno: 27. studeni 2007. Autor Dijeli odgovoreno: 27. studeni 2007. Ma nema problema, po glasovima stručnog žirija mrljavac prvi ( i sliku je čak stavio:) ) , baggio drugi, ali rame uz rame sa mrljavcem, a biće i za ostale koji su se priključili čestitkama ... Samo trebaće dočekat tu lovu da legne, ma nastavićemo slavlje izgleda iza Božića i Nove godine... Bitno je da izdržimo dotada, I IDEMO DALJE !!! POZDRAV SVIM HRVATSKIM BRANITELJIMA Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
poki odgovoreno: 27. studeni 2007. Dijeli odgovoreno: 27. studeni 2007. A što da je velim ja ne jedem janjetinu, samo sisam pivo,, Žuja je zakon“ Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Duro odgovoreno: 27. studeni 2007. Dijeli odgovoreno: 27. studeni 2007. poki je napisao: A što da je velim ja ne jedem janjetinu, ...“ Ne moj ništa, ja ću umjesto tebe! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
flak odgovoreno: 27. studeni 2007. Dijeli odgovoreno: 27. studeni 2007. čuj i ja se pridružujem čestitkama Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
poki odgovoreno: 27. studeni 2007. Dijeli odgovoreno: 27. studeni 2007. pridružuješ se čestitkama ili janjetini?????? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
flak odgovoreno: 27. studeni 2007. Dijeli odgovoreno: 27. studeni 2007. pa jedno drugo slijedi. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.