damir123 objavljeno: 24. studeni 2007. Dijeli objavljeno: 24. studeni 2007. Pozdrav, gdje mogu saznati koji su uvijeti koje moram zadovoljavati da bih iz svojeg prodajnog prostora vozio robu (mlijeko i mliječne prerađevine) kupcu na tržnicu. Ma znate ono- da li sanitarna i veterinarska inspekcija moraju pregledati robu svaki put, uvjeti transportnog vozila,sanitarna,rashlada i slično. I što je najvažnije,ukoliko ne zadovoljim te uvijete, te me uhvate inspekcije kakve su poslijedice i kazne? Unaprijed zahvaljujem na odgovoru. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
damir123 odgovoreno: 22. veljača 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 22. veljača 2008. bilo tko? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
MASTER odgovoreno: 22. veljača 2008. Dijeli odgovoreno: 22. veljača 2008. pa nazovi sanitarnu i veterinarsku inspekciju i pitaj neće te pojesti - a sigurno će ti dati pregled propisa u kojima sve piše! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
damir123 odgovoreno: 23. veljača 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 23. veljača 2008. Radim u jednom poduzeću koje od mene traži nešto slično, a znam da ne zadovoljavamo ni minimalne uvjete, ali trebaju mi argumenti, pa ako itko ima kakve detalje, stvarno bih bio zahvalan. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
borisc odgovoreno: 23. veljača 2008. Dijeli odgovoreno: 23. veljača 2008. Pa kreni redom 1. Zakon o hrani (N.N. 117/03) 2. Zakon o veterinarstvu (NN 41/07) ... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.