Jump to content

kazna za tramvaj


darla_

Preporučene objave

u cetvrtom mjesecu prosle godine dobila sam kaznu za tramvaj jer mi je pokaz ostao doma. isla sam jednu stanicu: od branimir centra do branimirove trznice jer sam kasnila na faks. kasnije sam na to zaboravila, preselila se....

prije dva dana, mojim je roditeljima stigao zuti papiric da imam preporucenu posiljku u posti. ja sam dosla i podignula ju.

traze da se 5.12. od 15 do 17.30 nacrtam na prekrsajnom sudu u zagrebu sto mi je neizvedivo jer sam samohrana majka i dijete mi je u vrticu do 15 sati, a prije toga sam ja na poslu... traze i da im javim promjene oko eventualne adrese, kojih je bilo... sto da radim?

trebam li se ja pojaviti na sudu, odnosno mogu li im kopirati osobnu i preporuceno poslati te reci da sam kriva i da novcanu kaznu odrede sami te mi posalju uplatnicu?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Bilo bi dobro nazvati sud i objasniti zasto ne mozete doci, ako je vec neizvedivo da netko pricuva dijete.

 

Isto bi bilo dobro sudu predociti da imate placenu pokaznu kartu za taj mjesec ili za tu godinu ali da ste ju slucajno ostavili kod kuce. Sve to ste mogli i dogovorno rjesiti sa ZETom i prije pokretanja postupka i placanja nepotrebnih troskova suda.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

ma, znam. samo sam to smetnula s uma. poslati cu kopiju osobne i razlog zasto ne mogu doci. ionako po cl. 189.. st.4. zakona o prekrsajima, rjesenje o prekrsaju se moze donijeti i bez mene ako za utvrđivanje cinjenicnog stanja nisam neophodna.

neka mi posalju uplatnicu kuci, navodno je kazna od 1500 do 2000 kuna pa cu platiti.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija