dizelas_156 objavljeno: 26. studeni 2007. Dijeli objavljeno: 26. studeni 2007. bok! imam prigovor na brzinu u naselju, ali ne znam kome dati. jer sam napravio prekršaj u drugoj županiji OS. da li prekršajnom sudu u os ili u policiji u donjem mihoiljcu. Hvala Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
OKAN odgovoreno: 26. studeni 2007. Dijeli odgovoreno: 26. studeni 2007. Ukoliko ste od policije dobili preršajni nalog, u ostavljenom roku koji vam je naveden u pouci o pravnom ljeku prigovor dostavljate nadležnom prekršajnom sudu putem policijske postaje Donji Miholjac. Vi navedete da dostavljate za to područje nadležnom prekršajnom sudu, ali obvezno dostavite policijskoj postaji koja ja izdala prekršajni nalog, nakon čega su oni dužni kompletan spis koji se nalazi kod njih zajedno sa Vašim prigovorom dostaviti nadležnom prekršajnom sudu. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
alexavg odgovoreno: 26. studeni 2007. Dijeli odgovoreno: 26. studeni 2007. Pojednostavljeno,prigovor adresirate na policijsku postaju koja vam je izdala prekršajni nalog. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.