erdinger objavljeno: 3. prosinac 2007. Dijeli objavljeno: 3. prosinac 2007. Pozdrav svima! HZZO-o mi odbija dijagnozu f43.1 priznati kao posljedicu rata, te mi ne priznaje niti pravo na isplatu 100% bolovanja uz obrazloženje da nisam priložio timski prikaz KB Dubrava. Nemam RVI. uz teške muke uspio sam se naručiti za timski prikaz. Može li mi netko reći što me tamo čeka? Hvala. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
dsemovca odgovoreno: 3. prosinac 2007. Dijeli odgovoreno: 3. prosinac 2007. Mnogo, mogo pitanja, a između ostalog je li vi ganjata mirovinu. Spremi se na sve. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
krco1 odgovoreno: 3. prosinac 2007. Dijeli odgovoreno: 3. prosinac 2007. daj mi reci na koji način ja nisam nikako uspio a imam isti problem. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
dsemovca odgovoreno: 3. prosinac 2007. Dijeli odgovoreno: 3. prosinac 2007. što nisi uspio? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
krco1 odgovoreno: 3. prosinac 2007. Dijeli odgovoreno: 3. prosinac 2007. nije me htjela narućiti Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
erdinger odgovoreno: 3. prosinac 2007. Autor Dijeli odgovoreno: 3. prosinac 2007. Kako me nitko nije htjeo uputiti, nazvao KB Dubrava, objasnio im o čemu se radi. Rekli mi da dođem s uputnicom za prvi pregled kod njihovog psihijatra (liječim se u drigoj ustanovi). Tako napravio, obavio razgovor s psihijatrom i on me naručio za timski prikaz. To je to. Biti uporan. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
krco1 odgovoreno: 3. prosinac 2007. Dijeli odgovoreno: 3. prosinac 2007. hvala ti sutra krećem i ja Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
erdinger odgovoreno: 3. prosinac 2007. Autor Dijeli odgovoreno: 3. prosinac 2007. Ne ganjam. Nisam ja ovo htjeo ali me Prvostupna komisija MUP-a proglasila nesposobnim za obavljanja poslova OSO zbog dijagnoze. Što mi je kao dragovoljcu drugo ostalo. Da sam htjeo ganjati mirovinu imao bih status RVI kojeg nemam jer sam zakasnio sa zahtjevom. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
erdinger odgovoreno: 3. prosinac 2007. Autor Dijeli odgovoreno: 3. prosinac 2007. Sretno! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
krco1 odgovoreno: 3. prosinac 2007. Dijeli odgovoreno: 3. prosinac 2007. imam informaciju iz prve ruke produžit će onaj famozni datum, a ja se ljećim zbog PTSP od 1996.god Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
dsemovca odgovoreno: 3. prosinac 2007. Dijeli odgovoreno: 3. prosinac 2007. Kad Sabor odluči. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.