Jump to content

Stanovi i komunalije


vukovar

Preporučene objave

Pozdrav i imam više pitanja,pa bih molio da mi netko odgovori.

Živim u stanu koji ima zajedničko brojilo za vodu ulaz ima 42 stana,a stanovnika pravi broj nikad nećemo saznati jer se stalno odjavljuju , a kućepazitelj prijavljuje po svom,zanima me da li će grad ili vodovod po zakonu kad uđemo u EU morati uvesti da se plaća po stanu,svaki stan svoje brojilo,naša zgrada je obnoviljena prva dok ove druge zgrade u nizu (ulazi) koje su kasnije obnovljeni imaju svaki svoj sat po stanu,ili kad postanem vlasnik stana da li o mom trošku mogu si ugraditi sat.

Drugo pitanje je za grijanje,prvo smoplaćali po kvadratu,pa je donijeta uredba da plaćamo po broju radijatora tj. kilovatu ,ali za svaki ulaz,kasnije je opet donijeto da plaćamo po kvadratu ,da li će morati Tehnostan ugraditi satove za grijanje tako da ako mi je vruće zavrnem radijator i neplaćam što ne potrošim,dok sada zavrto ili ne isto plaćam isto me zanima u svezi EU zakona.

Zatim me zanima ,plin, da li je moguće da mi netko brani uvođenje plina u stan kad je tek sada po povratku mirne reintegracije Vukovar dobio plinsku mrežu,dok su Osijek i Vinkovci dopustili ljudima da uvode plin u stanove zanima me zbog tople vode jer sada imam elektrićni bojler 80 l.Kada naprave kotlovnicu isporučivat će toplu vodu i onda će provlačiti instalacije,a sada iz iskustva znam da je ta voda sve samo ne topla i nema je stalno, a skupa je kao crno zlato i ne bih je uvodio.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija