Jump to content

Dovlačenje otpada


njofra

Preporučene objave

Molim pravni savjet,živim u centru Sesveta i to u dvojnom objektu,obiteljska kuća,susjedi svakodnevno dovlače i odvajaju određenu količinu otpada,nakon odvajanja hrpetine smeča ostaje na dvorištu .Poslao sam pismo na nekoliko ministarstava još u 8,mjesecu,pa u 11.mjesecu ali odgovora nema a smeče i dalje dolazi,ima tu i akumulatora,hladnjaka,svega i svačega

Ima li netko kakav pravni savjet kako ovome stati na kraj

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Kod nas za takve stvari zovemo komunalnog redara. On ima nadzor nad provedbom Odluke o održavanju čistoće pa koncesionara upozori ukoliko je on kriv, no u ovom slučaju mislim da je riječ o otpadu koji koncesionar za odvoz komunalnog otpada nije dužan zbrinuti. Komunalni redar (opet kažem - kod nas) pronađe vlasnika, upozori ga uz "prijetnju" pokretanja prekršajnog postupka i uglavnom se ljudi nauče pameti. A i redovno se odvozi krupni otpad. Mislim da u Zagrebu imate to puno efikasnije riješeno jer postoje mjesta za redovito zbrinjavanje kemijskog otpada. U svakom slučaju mislim da ti može pomoć komunalni redar.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija