Jump to content

Žalba na omijer


mrkela

Preporučene objave

Malo će još sačekati, kojih par mjeseci. Omjer se ne može umanjiti pošto se on žalio, znači utvrđeni omjer ostaje mu isti. Jedino je pitanje kada je uložio žalbu na rečeni omjer, bez izračuna mirovine ili s već izračunatom mirovinom. U prvotnom slučaju završiti će na akontaciji mirovine, a u drugom dobiva određenu mirovinu, a u principu tj. iz prakse ove žalbe baš i ne piju vodu, jer ti žalba završava na istom stolu na kojem ti je i odmjeren prvi postotak.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 2 tjedna kasnije...

Žalio sam se na omjer mirovine .Mihanovićeva zaprimila 3.10.07.Danas zovem referenticu J.P.i kaže da nezna kad će predmet u postupak ,ali u siječnju neče.Pa koliko se te žalbe rješavaju? Ni ona nije znala odgovorit.

Ima li tko osobni primjer sa žalbom na mirovinu pa da mi kaže kolko je otprilike čekao ?Hvala. :-o:-?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Kad ti prvi dio riješi Središnji ured, pa do gosp. štovanog "T" istim putem rikverc, prođe nekoliko mjeseci, a u večini slučajeva, niste podastrijeli ništa novog, ostajemo kod prvotnog rješenjo. No, svako parvilo imama izuzetaka, zato živite u nadi, ali spremite se kao da se ništa neće desiti, ako ipak dobite neko poboljšanje omjera biti ćete sretniji.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija