Jump to content

plaćanje supruginih dugova


destiny

Preporučene objave

u postupku sam razvoda braka više od 1 godine,sve to vrijema živimo skupa i imali smo dogovor oko podmirenja financijskih obaveza i to u odnosu 2/3 snosim ja ,a 1/3 bivša supruga...međutim i tu je došlo do komplikacija jer se pokazalo da jedno vrijeme nije podmirivala račune,a govorila je da je..(ništa novo i neobično za nju)...uglavnom ona sada kuka da nema od kuda sad to podmiriti( u radnom odnosu je) i nek ja negdje posudim novce( oko 10 000 kn) , a ona će ih vratiti.....pošto ovo nije prva ovakva situacija ja sam primoran posudit pare da nam ne isključe plin i struju......moje je pitanje i zamolba ujedno..ako netko ima šprancu ugovora gdje se radi o nekakvim pozajnicama da mi pošalje, jer bez ovjere kod javnog bilježnika ne posuđujem ni kunu u njeno ime..

hvala unaprijed

" tko se opeče na vruće mlijeko......poslije i na jogurt puše... :dobri::petpara:

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

pozdrav

kao što sam bio naveo da supruga ne plaća svoj dio obaveza (režije) do sad se stvorio već veliki dug . prvotno je pristala da ja posudim novac ,a ona će potpisat obavezu da će taj novac vratiti u roku 6 mjeseci. naravno ja novce našao al ona više ne želi ništa potpisat i neželi preuzeti na sebe obavezu vraćanja te pozajmice.

treba mi nekakav savjet što da učinim ili kome da se obratim jer nemogu sve više tonuti u dugove dok ona za to vrijeme izigrava žrtvu....

 

P.S. imam veliki stambeni kredit u PBZ- u, dali mogu taržiti od njih da mi zamrznu otplatu na par mjeseci da poplaćam sve ovo.

hvala

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Nema ti tu šprance. Trebao si ti zbojiti režije i tražiti od nje da ti uplati 1/3 svaki mjesec, a ti ih redovno uplaćivati. To je sada vrlo lako preko internet bankarstva. Trebao si uplatnice držati u jednoj fascikli i kada se plate, da se vrate potvrde istih.

 

Potvrda može glasiti

 

Potvrđujem da sam od ... primila .... dana ....

 

Napiši tu potvrdu pa uplati ono što je hitno. Možeš joj za dio režija ugovoriti trajni nalog na njena primanja.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija