grgur objavljeno: 30. prosinac 2007. Dijeli objavljeno: 30. prosinac 2007. Bio sam pripadnik I bojne vojne policije. I ranjen u Mostaru na prvoj crti bojišnice. Nisam tražio nikakve ljude da muljaju za moj predmet, ali neki dan sam dobio odbijenicu iz Zagreba kao da nisam ni ranjen.Imam rješenje u BiH 70 % RVI. s tim da sam RVI od 96 godine a tada su bili barem kod nas samo oni koji su bili ranjeni. Molio bih savjet za dalje postupke. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
posavina odgovoreno: 30. prosinac 2007. Dijeli odgovoreno: 30. prosinac 2007. To je nemoguce da si dobio odbijenicu sa 70%RVI HVO,pokusaj sa zalbom..(moj primjer ja sam 20% rvi hvo ranjavanje i dobio sam 50-50%opce nesposobnosti od taborskog... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Arci odgovoreno: 1. siječanj 2008. Dijeli odgovoreno: 1. siječanj 2008. Savjet ti je : s t v a r n o ranjavanje, ako jeste istraj u tome, negdje je došlo do zabune. Raspitaj se kod refernta koji ti je izdao Uvjerenje o ranjavanju iz Ureda obrane. Znaš da su oni na koncu izdavali zvanične potvrde na temelju one iz postrojbe VP. Pozdrav. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.