Jump to content

Porodiljne naknade


TomislavK

Preporučene objave

Je li moguće da vam je ovo zadnja porodiljna naknada koju ste trebali dobiti pa je ista umanjena za broj dana koji ovisi o datumu rođenja djeteta?

Npr., moj je sin rođen 15.12. pa mi je zadnja naknada bila prepolovljena tj. primila sam novce za 15 dana mjeseca prosinca, a ne za cijeli mjesec. (to je, doduše, bilo davno, ne znam je li se što mijenjalo unazad nekoliko godina...)

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Hm,kako mi nitko od Vas,poštovani moji, nije odgovorio na ovo jednostavno i prevažno pitanje, uputio sam mail dragoj nam ministrici MOBMS-a JAdranki Kosor, u čemu je finta, zašto nema novaca. Naravno za 26 mjeseci kad dobijem traženi odgovor objavit ću ga i ovdje.

 

Naša draga ministrica koju gore spominješ pokriva jedan sasvim drugi resor od onoga koji je nadležan za isplatu rodiljne naknade.

 

A čemu to pitanje postavljaš ovdje, zar nije lakše okrenuti broj telefona firme koja ti isplaćuje naknadu pa rasčistiti stvar? :fulotemu: :fulotemu:

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija