tunga objavljeno: 3. siječanj 2008. Dijeli objavljeno: 3. siječanj 2008. Dobio sam jučer od policije uplatnice za prekršaj, brza vožnja, učinjen u 9 mjesecu prošle godine, 600 kuna + 110 troškovi prekršajnog suda. Da li se mogu po nekom osnovu žaliti, tj. da li postoji naćin da izbjegnem plačanje kazne? Unaprijed hvala!! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
TomislavK odgovoreno: 3. siječanj 2008. Dijeli odgovoreno: 3. siječanj 2008. Uvijek postoji osnova za žalbu, te izbjegavanje plaćanja kazne,u potpunosti ili djelomično. Pošalji mi detalje pa ću ti napisati žalbu...Nekako mi to ide.... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
alexavg odgovoreno: 3. siječanj 2008. Dijeli odgovoreno: 3. siječanj 2008. Baš ti i nejde,jer u ovom slučaju pišeš prigovor a ne žalbu:-P Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
geronimo113 odgovoreno: 3. siječanj 2008. Dijeli odgovoreno: 3. siječanj 2008. Tako je naravno da se i u prigovoru mogu navesti nikako indicije nego stvarno stanje stvari koje je dovelo do počinjenja prekršaja! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Jakov odgovoreno: 6. siječanj 2008. Dijeli odgovoreno: 6. siječanj 2008. I ja imam slican slucaj. Vozio sam brzo i dobio uplatincu na licu mjesta prije 3 mjeseca ali je nisam platio tada((nisam imao novac)). Jos mi nista nije doslo od policije i zanima me dali vrijedi ako je platim sada ili moram cekati da mi dodje plava koverta Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
alexavg odgovoreno: 6. siječanj 2008. Dijeli odgovoreno: 6. siječanj 2008. Ako ste dobili prekršajni nalog a niste slali prigovor,prekršajni nalog vam postaje izvršan,doči će vam na naplatu,sud će vam poslat rješenje. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.