Jump to content

Osuda na ljecenje u centru za prevenciju od ovisnosti


cunj

Preporučene objave

Prije nesto manje od godinu dana uhvacen sam na javnom mjestu s 1.3 grama marihuana, na prekrsajnom sudu sam osuden na mjeru ljecenja od ovisnosti (mada nisam ovisan nego sam povremeni konzument). imam 22 godine pa me kazna iznenadila jel sam mislio da to dobivaju jedino maloljetnici.. prvih 5 testova sam bio negativan, ali u ovo praznicko doba sam se malo opustio, pa me zanima što se desi ako prestanem ici na kontrole i cekam da centar za prevenciju javi sudu da je ljecenje bezuspjesno.. dali dobijem samo novcanu kaznu ili sta??? molim za pomoć

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

u rješenju prekršajnog suda vam je navedeno trajanje mjere obveznog liječenja od ovisnosti, i ta se mjera mora izvršiti. nije mi jasno što vam piše u rješenju, to niste naveli, odnosno je li uz izrečenu mjeru izrečena i novčana kazna? pretpostavljam da ćete, ukoliko centar za prevenciju obavijesti sud o bezuspješnoj provedbi pravomoćne sudske odluke, dobiti poziv do suda i biti ponovno upućeni na izvršenje iste, a ako ne dobrovoljno, ona svakako uz pratnju.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija