tragac objavljeno: 11. siječanj 2008. Dijeli objavljeno: 11. siječanj 2008. Evo kolege trebam jednu informaciju ako netko zna, koliko se otprilike čeka poziv na komisiju Mup-a u Šaringradskoj, ja sam predao papire u svoju Pu još početkom 11. mjeseca prošle godine i još nitko ne zove, pa zar je moguće da su takve gužve ili se radi o nečem drugom, ajde molim vas napišite kakva su vaša iskustva u čekanju na tu komisiju, pozdrav i unaprijed hvala Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
darkoh odgovoreno: 11. siječanj 2008. Dijeli odgovoreno: 11. siječanj 2008. ako je poziv za procjenu radne sposobnosti oso, ja sam poziv čekao oko dva mjeseca. poziv će ti doći putem pu, pa nakon što odradiš komisiju čekaš oko 20 dana rješenje, isto putem pu, pa još 15 dana da prođe rok za žalbu i ako se nisi žalio tek tada možeš sa istim rješenjem dalje u postupak. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
mpikac odgovoreno: 11. siječanj 2008. Dijeli odgovoreno: 11. siječanj 2008. ako te se hoće riješiti onda ideš express, a ti to očito nisi pa malo strpljenja Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
tragac odgovoreno: 11. siječanj 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 11. siječanj 2008. Hvala kolege, nevjerojatno koja je ažurnost u toj komisiji, ili možda cijeli Mup ide na preglede pa je gužva Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
planina odgovoreno: 11. siječanj 2008. Dijeli odgovoreno: 11. siječanj 2008. pa ja sam išao nakon godinu dana bolovanja na komisiju u šarengradsku,ali nisam ja to tražio,mup me sam uputio....i klasiika pitali možeš ili nemožeš radit...ma komisija je o.k,samo ti moraš znati tamo kada dojdeš šta želiš Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.