princeza3 objavljeno: 12. siječanj 2008. Dijeli objavljeno: 12. siječanj 2008. Roditelji su mi se razveli davno, majka nije dozvolila kontakte, niti zeljela novce. Oboje su ušli u drugi brak. Nije dozvolio mami da me njen drugi muz i papirnato posvoji, pa nakon njegove smrti nsam ni bila medu nasljednicima. Otac je umro, ide ostavinska, kao nasljednici smo ostali njegova druga zena, njihova kcer i ja. U ostavini su nekretnine stecene u njihovom braku, ali glase samo na oca. Njegova zena ocekuje da se odreknem nasljedstva,jer su ih ona i otac u brakuzajedno stvorili. U velikoj sam dilemi. 1.Imam potomke; 2. Otac nije nikada potrosio ni novcica na mene; 3. Nije ostavio oporuku kojom bi me lisio i nasljedstva. Koja su moja zakonska prava? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
tomacsoon odgovoreno: 12. siječanj 2008. Dijeli odgovoreno: 12. siječanj 2008. fino vi lijepo prihvatite nasljedstvo koje Vam po zakonu pripada iza pokojnog oca.. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.