Jump to content

Udruge HB-a, gdje ste?2005-2008 zaboravljeni!


faraon

Preporučene objave

Već duže vrijeme lutam od udruge Hrvatskih branitelja, i inih drugih naziva, sa jednim postavljenim pitanjem, tko će se boriti za naša prava, tj, onih koji nisu na vrijeme podnijeli pravo na PTSP u zakonskom roku države. Sve mi je jasno, ovdje će me mnogi izkritizirati, no morate znati, da sam na ratištu prošao svašta, a jedna od najgorih stvari mi je ipak kad sam svoje stradale/poginule,morao stavljati na kamion, i da ne duljim (ovo je za one koji sumnjaju u mene). Međutim, zbog nekog razloga samo meni poznatome, (djelatnik sam MUP-a) nisam pokrenuo u ono određeno vrijeme svoj status . No evo, od 8mj. 2007 god. nalazim se na bolovanju. I tako da ne duljim, otvorio sam puno vrata kojekakvih Udruga, sa pitanjem "Poduzimate li šta oko nas, zaboravljenih, ili bolje rečeno ""Nas iza 2005", međutim koliko sam shvatio njima je najbitnije uzeti godišnju premiju, a mene tko je... Pa dragi moji suborci, oni iza 2005, pitajte i vi vaše Udruge, ili kako već, hoće li se oni udružiti i netko stati pred Vladu Hrvatske, i pitati za nas, sa pozitivnim ishodom, jer poznato je da se PTSP može javiti i nakon 15 godina i više. Neka uzmu Američke liječničke brošure i s pažnjom lijepo pročitaju.

I na kraju jedna zamolba, ovim nisam htio nikog povrijediti već samo tražim pomoć za nas preostale koji će se povlačiti po sudovima i nadati se ničemu. HVALA!!!!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Ok, vidim da sam malo prenaglio u nekim stvarima i priznajem iz čistog neznanja, međutim, moram još dodati, a to je isto jedan problem, a to je da MI branitelji,sada već izglea pojednci, trebamo svaku pomoć od bilo kakvih organizacija, a koje bi nam pomogle da dođemo do svog cilja, i zbog toga sam htio riječima dati do znanja od koga bi to trebali zatražiti, a ti neki bi nas trebali sjediniti, napraviti neki popis, jer očito je da nitko ne barata nekom brojkom koliko je NAS ostalo.

samo toliko, a i to je problem koliko vidim, jer rješavanjem istog, mnogi na ovom portalu ne bi imali o čemu pričati. Još jednom, duboko se klanjam i molim z a oprost, HVALA.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Nisi ništa pogriješio, što ti nije jasno slobodno pitaj (neka bude u skladu sa pravilima foruma). Ne moraš tražiti nikakav oprost jer većina nas ima istu problematiku. Bilo je i težih riječi pa je na kraju opet sve ispalo u redu. Zato je tu moderator da neke stvari ispravi, ukaže i pomogne u odgovorima (ako stigne pročitati ili ako zna odgovoriti).

 

Nemaš brige što se foruma tiče, slobodno sudjeluj.

;-)

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

nisam pokrenuo u ono određeno vrijeme svoj status ???????? zašto nisi pokrenio to samo ti znaš ,a glede priznanja bolesti za rvi pročitaj malo više pa budeš pronašao da postoji mogučnost i nakon određenog roka da se narečena bolest uzme u obradu....no sad ima tu dosta raznih pitanja od kada se ti liječiš i još puno drugih stvari ..zato lijepo sjedi za komp pa traži po internetu svoja prava a glede raznih udruga tu baš nisam optimista jer na žalost u neke udruge su se ubacili neki čudni bolesnici koji samo gledaju svoj interes i koriste se na raču oduga oboljelih branitelja... ajd nek ti bude sretno i ostvari svoja prava !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-o

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija