ed objavljeno: 21. siječanj 2008. Dijeli objavljeno: 21. siječanj 2008. 1991 razveo sam se od supruge i napustio stan koji sam ja dobio...ostavio sam i stan i stvari bivsoj i djeci ( dvoje djece, jedno malodobno jedno punoljetno). U međuvremenu bivša je nekako u ime djece prepisala stan na sebe i otkupila ga. Sada sam saznao da je stan prodala i ništa od onog da sam stan kao vrijednost ostavio djeci. Imam li kakva prava na vrijednost stana i stvari u stanu koje su prodane!? Ovako niti djeca niti ja nemamo ništa, a radi se o sumi oko 200 000 Eura Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
planina odgovoreno: 21. siječanj 2008. Dijeli odgovoreno: 21. siječanj 2008. ma neču ništa u životu stvarati....eto sada ona fino troši eure,a ti samo možeš gledati....aako si joj več ostavljao nekretninu onda si trebao nekako zakonski pokrit da do ovoga nedojde.... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.