Oscarica objavljeno: 3. veljača 2008. Dijeli objavljeno: 3. veljača 2008. Molim pomoć! Zaručnik i ja živimo u njegovoj kući (koju je dobio od pokojnog oca s kojim je imao Ugovor o doživotnom uzdržavanju). Prije mene, zaručnik je imao ženu koja je s njim živjela u toj kući. Kada su se rastali, ona je otišla iz kuće sa gotovo svim stvarima - uređajima, namještajem, zlatninom. Sada se javlja s potraživanjem dijela kuće te namjerava poslati vještaka na procjenu. U međuvremenu, zaručnik i ja smo renovirali kuću, tako da se njezina današnja vrijednost nikako ne može usporediti s onom od prije 7 godina. Interesira me postoji li neki način da se pri procjeni imovine uzme u obzir ono što je u imovinu uloženo naknadno i od strane treće osobe (u ovom slučaju mene), te kako isto izrealizirati? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i kasnije se registrirati. Ako imate korisnički račun na ovom portalu, prijavite se ovdje kako bi objavljivali s tim korisničkim računom.