sandra29 objavljeno: 5. veljača 2008. Dijeli objavljeno: 5. veljača 2008. dobila sam poziv za prvo ročište (sporazumni razvod braka)...a ja sam u medjuvremenu vratila djevojačko prezime...trebam li ponovo podnijeti sve papire i čekati novi poziv, ili je dosta donijeti na već zakazano ročište rješenje o promjeni prezimena i papire s novim (djevojačkim) prezimenom? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Plava odgovoreno: 6. veljača 2008. Dijeli odgovoreno: 6. veljača 2008. Mislim da je najbolje da izvadite Rodni list u kojem će pisati promjena prezimena i broj rješenja o promjeni, ja sam sve promjene ostvarila pomoću Rodnog lista. Najbolje je nazvati i pitati je li taj dokument dostatan. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
tomacsoon odgovoreno: 6. veljača 2008. Dijeli odgovoreno: 6. veljača 2008. mislim da bez bojazni možete dokument s novim imenom odnijeti na sud na ročište i tamo reći da uređujete prijedlog na način da kao svoje ime naznačavate novo ime... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.