Jump to content

Svađe na forumu Prava branitelja


Mrljavac

Preporučene objave

Uočio sam u zadnje vrijeme da se određeni sudionici u forumu "Prava branitelja" sukobljavaju, prepucavaju, provociraju, svađaju i vrijeđaju (i na forumu i putem pm-a). Ne želim imenovati te bisere (sami će se prepoznati). Također se zachatava i pišu kojekakve besmislice i gluposti koje nemaju veze sa temama.

 

Sada je kap prelila čašu i moram reagirati. Do sada sam editirao - brisao određene postove, a sada moram nepotrebno otvarati ovu temu da bih nekima dao do znanja da je ovo Pravni portal namijenjen pružanju korisnih prav(n)ih informacija, a ne baljezganju i pisanju gluposti.

 

Nadam se da ćete prestati sa sukobljavanjem (ne znam dali je to zbog promjene vremena i loše biometeorološke situacije ili pretjerivanju sa alkoholom ili lijekovima niti me to zanima).

 

Ukoliko i dalje bude ekscesa javno ću u ovom topicu prozvati one koji nastave sa kršenjem pravila portala uz obrazloženje zašto su prozvani.

 

Temu zaključavam jer reply je nepotrebno pisati. Bit će na vrhu jedno vrijeme dok se strasti ne primire.

 

Takvim nepromišljenim postupcima pojedinci narušavaju vrlo dobar ugled ovog portala na kojem se godinama radilo i u kojem su učestvovali mnogi sudionici kao što i sada sudjeluju.

:amen:

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Posjetitelj
This topic is now closed to further replies.


×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija