krco1 objavljeno: 15. veljača 2008. Dijeli objavljeno: 15. veljača 2008. dali netko zna kojeg u mjesecu se isplaćuju zaostaci na mirovinu resenje o saostacima sam dobio 12.02. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Duro odgovoreno: 15. veljača 2008. Dijeli odgovoreno: 15. veljača 2008. Za početak bi bilo dobro znati što je temelj za isplatu zaostataka: razlika s obzirom na akontaciju mirovine, razlika zbog prevođenja po ZOPHBDR ...! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
evome odgovoreno: 15. veljača 2008. Dijeli odgovoreno: 15. veljača 2008. U Meti je Kosorica izjavilada isplata zaostataka ide u ožujku,prvo se čeka donošenje proračuna,ali isplata je ziher u ožujku Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
krco1 odgovoreno: 16. veljača 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 16. veljača 2008. nisu mi dali akontaciju nego rešenje pa mi duguju tri mirovine Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
miki_68 odgovoreno: 16. veljača 2008. Dijeli odgovoreno: 16. veljača 2008. i ja koliko znam od brata , je u ozujku..sretno Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.