Jump to content

oduzeta vozačka dozvola


deltacro

Preporučene objave

Molim za odgovor : sudac za prekršaje već 7 mjeseci zadržava oduzetu vozačku dozvolu koju je policija oduzela uz mjeru opreza,nakon prometnog prekršaja alkohol je u pitanju,no uložena je žalba Visokom prekršajnom sudu na donešeno rješenje o poćinjenom prekršaju obzirom da policijski službenik nije utvrdio valjano prekršaj odnosno sankcionirao je pogrešnu osobu i nakon suoćenja kod sutkinje isti nije imao svjedoka jer drugi policajac nije vidio prekršitelja,dok izjavu prijavljenog (koji nije vozio) i druge osobe koja je vozila i koja je priznala da je vozila u to vrijeme sudac za prekršaje jednostavno odbija i prihvaća prijavu policijskog službenika.. Konkretno pitanje je dali smije i ako smije koliko najviše može zadržati vozačku dozvolu ,te što ako Visoki prekršajni sud uvaži žalbu kako će biti nadoknađeno vrijeme u kojem je vozačka dozvola bila oduzeta po mjeri opreza ? Hvala

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Prekršajni sud vam sigurno ne zadržava vašu vozačku.

 

Mjera opreza može trajati najduže onoliko kako je to određeno (zapisnikom) prilikom privremenog oduzimanja, nakon toga vozačku dozvolu podižete kod policije gdje vam je vozačka privremeno oduzeta.

Ukoliko u tom roku ne preuzmete vozačku, preuzimate je u mjestu izdavanja vozačke dozvole.

 

Vi sigurno niste tražili preuzimanje iste, a zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilom biti će izvršena tek nakon pravomoćnosti rješenja (u vašem slučaju nakom rješenja VPS).

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija