siralex objavljeno: 26. veljača 2008. Dijeli objavljeno: 26. veljača 2008. Kolege bok nakon dužeg vremena.Mene zanima šta ja trebam radit u svezi povrata poreza i hoću li dobit išta nazad(ili ja moram još dat).Dobio sam od banke odrezak o mirovini za 1. mjesec,a ispod toga svega piše:gore navedena osoba sa mbg-om ****************je dobijala inv.mirovinu od 01.01.2007.cijelu godinu.Dobila je 53 550.22kune a od toga za porez i prirez 889.25 kuna.Ovaj obrazac je izdan po obrazcu o mirovinama dobiven iz mirovinskog osiguranja i može biti mjerodavan(tako nekakopiše).Molim pomoć jer ja nemam pojma šta trebam radit i ima li od toga koristi,a neznam ni porezna kartica di mi je.Hvala Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
mimin odgovoreno: 26. veljača 2008. Dijeli odgovoreno: 26. veljača 2008. Ako imaš olakšica tj.članova kućanstva koja stobom dijele taj prihod ili vraćaš stamb.kredit onda podnesi poreznu prijavu a ako nemaš ništa od toga onda ne. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
esad odgovoreno: 27. veljača 2008. Dijeli odgovoreno: 27. veljača 2008. imaš pravo na povrat poreza 889 kn. ispuni obrazac za povrat poreza koji možeš skinuti sa http://www.erstebank.hr/obavijest_20080115.asp i jednostavan je za ispunjavanje. od dokumentacije ti treba II. stupanjsko rješenje rvi-kopija i taj odrezak o mirovini. imaš još dva dana za predavanje. ako ima nejasnoća oko ispunjavanja prijave javi. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
siralex odgovoreno: 27. veljača 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 27. veljača 2008. Hvala Esade imaš pivu od povrata,a sad trčim to predat u poreznu(obrazac kupio u papirnici) Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.