Jump to content

Kršenje prava i iznuda potpisa


Titan

Preporučene objave

da, dobio sam poziv za očitovanje, a potpuno te shvaćam ja radim isto, samo u ovom slučaju kao odgovorna osoba u firmi imam problem da je netko navučen na trik zblokiran i uplašen potpisao sve što mu je osoba u uniformi dala u ruke.

 

Neću ulaziti u to kako ću ja regirati s 60 godina, ili kako regir anetko tko je cijeli životni vijek proživio u jednom drugom sistemu, koji je bio koliko toliko siguran za malog čovijeka, ili ne ali imam problem definitivnog sprovođenja klasičnog trika i navlačenja da se odradi kvota kazni taj dan.

 

Obično dok sam kod javnog bilježnika čitaju mi, ako nemam naočale čitaju mi, sad uzmi osobu koja uza sve nije imala naočale, a d aje i mala pitam se što bi razumjela na tu brzinu, bez bar nekih smjrnica gleda zakona i onog što potpisuje.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

nisam još dao, čekam jer sam poslao očitovanje, na svoju ruku sam već dva put aiz rezervara vadio gorivo nakon točenja punog rezervara i naišao na isto crna tamna tekućina mišljenja sam ili mi se vraća dio ulja u gorivo ili je neki oksidativni proces u gorivu. Prije nekoliko mjeseci kamion je razmontiran i bojan. Ugl. vještačenjem će se utvrditi kao i testiranjem.

 

Ono što me začudilo je da na službenim dokumentima traže očitovanje, no nema adrese na koju očitovanje poslati, piše samo Carinarnica Koprivnica, pa sam se bacio u istraživanje prije preporučenog slanja dokumentacije.

 

Zanimljivo sve skupa...

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija