salomon objavljeno: 5. ožujak 2008. Dijeli objavljeno: 5. ožujak 2008. Poštovani, Lijepo molim savjet. Za vrijeme trajanja dugogodišnjeg braka suprug je otkupio stan od svog poduzeća i upisao se kao jedini vlasnik u gruntovnicu. Kako su se odnosi u braku poremetili (ali još nije došlo do rastave braka) željela bih se upisati i ja kao supruga na taj stan. Što trebam poduzeti, koje dokumente priložiti i na što se pozvati u obrazloženju? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
grand odgovoreno: 6. ožujak 2008. Dijeli odgovoreno: 6. ožujak 2008. Nisam siguran (provjerite kod odvjetnika) ali ja bih rekao presudu o diobi bračne stečevine (ako stan uopće ide pod bračnu stečevinu). Ali sam siguran da Vam može darovati pola stana pa ćete izbjeći sudske troškove Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.