Sizif objavljeno: 5. ožujak 2008. objavljeno: 5. ožujak 2008. Može li redovni student apsolvent koji sam plaća studij sklopiti ugovor o radu na određeno ili neodređeno vrijeme? Citiraj
Sizif odgovoreno: 6. ožujak 2008. Autor odgovoreno: 6. ožujak 2008. A postoje li neke negativne posljedice na status studenta, odnosno na studentska prava? Citiraj
rubens odgovoreno: 6. ožujak 2008. odgovoreno: 6. ožujak 2008. To moraš provjeriti na faxu, moguće da je fax tako nešto propisao. Inače, da se ne ponavljam ima ovdje negdje na Legalisu jedna burna rasprava o tom pitanju, može, ne može, tko što i kako može zabraniti, pa daj si malo truda. Ja sam osobno zagovornik teorije fizike, odnosno one teorije koja govori da jedno tijelo u isto vrijeme ne može biti na dva različita mjesta, iako bi to netko želio. Citiraj
Sizif odgovoreno: 7. ožujak 2008. Autor odgovoreno: 7. ožujak 2008. Čitao sam tu raspravu, ali na kraju iste nije donešen neki konkretni zaključak oko kojeg bi se svi složili pa sam zato opet načeo temu. Sorry! Teorija fizike se u ovom slučaju ne može primjeniti. Naime, radi se o apsolventu čija prisutnost na faksu nije potrebna. Citiraj
anera odgovoreno: 7. ožujak 2008. odgovoreno: 7. ožujak 2008. Ako studiraš na teret ministarstva, onda ne jer gubiš potporu ministarstva (možeš raditi preko sc)! Ako studij sam financiraš onda možeš raditi, i zadržati postoječa prava! Citiraj
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i kasnije se registrirati. Ako imate korisnički račun na ovom portalu, prijavite se ovdje kako bi objavljivali s tim korisničkim računom.