Jump to content

pravo na neplaćeni dopust


bejbe

Preporučene objave

postovanje!

 

prijateljica narednica je tjedan dana prije poroda dobila rjesenje o razrješenju s duznosti jer je tri miseca bila, sta na bolovanju, sta na porodiljnom, sta je mislin totalno suludo, al eto nije tila dizat frku a i obecavali joj naivnoj sve i svasta. sada je odlucila kad istekne porodiljno otic u inozemstvo zivit i radit i u stvari nema bas neki izbor za otic iz HV na bezbolan nacin ( usla je 1995.g. i nema staza od ranije ). buduci je i sama svjesna da zivot u tudjini nije lak, te ukoliko bi tamo negdi sve krenilo naopako, moze li ona uzet nakon porodiljnog sest miseci ili godinu dana neplacenog dopusta, pod kojim uvjetima i uz činjenicu da nema rjesenje o rasporedu.

 

zahvaljujem

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

vrli pravnici fala na nicemu!!!!...a za ekipu iz HV koju mejbi zanima isto ovo...more se podnit zahtjev za neplaceni dopust poradi nekog konkretnog razloga kojeg onda, naravno, linijom zapovijedanja, odobrava ministar obrane plus bi bilo dobro imat kakvu vezu za to sve pogurat pogotovo ako se radi o neplacenom dopustu od godinu dana... Buduci Zakon o sluzbi u OS RH ne propisuje ovako nesto, primjenjuju se odredbe Kolektivnog ugovora za DS Ii N i odredbe Zakona o radu

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija