markoprk objavljeno: 7. ožujak 2008. Dijeli objavljeno: 7. ožujak 2008. Dobio sam opomenu da moram platiti račune od 25.09.2006,23.20.06.,15.11.06,15.12.06., 15.01.2007,15.02.07.,15.03.07. Zanoma me koliki je rok zastare i u kojem zakonu to mogu pročitati. Hvala puno svima koji pokažu razumijevanje za moj upit. Ukoliko budem trebao dati dodatne informasije,rado ću ih dati. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
MZ odgovoreno: 7. ožujak 2008. Dijeli odgovoreno: 7. ožujak 2008. Najjvažnija informacija je za šta su računi? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
markoprk odgovoreno: 8. ožujak 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 8. ožujak 2008. Računi su za telekomunikacijske usluge. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
poopsy odgovoreno: 11. ožujak 2008. Dijeli odgovoreno: 11. ožujak 2008. 1) Zastarijevaju za jednu godinu: 1) potraživanje naknade za isporučenu električnu i toplinsku energiju, plin, vodu, za dimnjačarske usluge i za održavanje čistoće, kad je isporuka odnosno usluga izvršena za potrebe domaćinstva; 2) potraživanje radio-stanice i radio-televizijske stanice za upotrebu radio-prijamnika i televizijskog prijamnika; 3) potraživanje pošte, telegrafa i telefona za upotrebu telefona i poštanskih pretinaca te druga njihova potraživanja koja se naplaćuju u tromjesečnim ili kraćim rokovima; 4) potraživanje pretplate na povremene publikacije, računajući od isteka vremena za koje je publikacija naručena. (2) Zastarijevanje teče ako su isporuke ili usluge produljene. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Milly odgovoreno: 11. ožujak 2008. Dijeli odgovoreno: 11. ožujak 2008. O rokovima zastara možete pročitati u Zakonu o obveznim odnosima, odnosno ovdje Obratite pažnju od članka 214. na dalje. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.