tomatcro objavljeno: 11. ožujak 2008. Dijeli objavljeno: 11. ožujak 2008. Vidio sam da se tu na forumu spominje neka knjiga iz koje se uči za državni ispit... Gdje se može kupiti, koliko košta i kolio je dobro iz nje učiti? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
piroman odgovoreno: 12. ožujak 2008. Dijeli odgovoreno: 12. ožujak 2008. Ja sam tu knjigu kupio kada sam isao na Seminari za pripremu polaganja državnog stručnog ispita i tamo se ta knjiga moze kupiti, predavači su nam preporučivali da je kupimo posto je tu sve što se treba učiti osim EU. Ja mislim da je koštala 200,00 kn. Zaboravio sam. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
zderonja odgovoreno: 12. ožujak 2008. Dijeli odgovoreno: 12. ožujak 2008. u mojoj je i eu unutra!! kupila sam ju u knjizari na trhu bana jelacica i platila 195kn!! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
tomatcro odgovoreno: 12. ožujak 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 12. ožujak 2008. Hvala, samo dajte mi recite koja je to knjižara na trgu? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
ivopeskafonda odgovoreno: 12. ožujak 2008. Dijeli odgovoreno: 12. ožujak 2008. kako se zove knjiga i koliko ima stranica. pozdrav Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
hypoa odgovoreno: 12. ožujak 2008. Dijeli odgovoreno: 12. ožujak 2008. Knjiga se zove "Program općeg dijela državnog stručnog ispita - zbirka propisa", a možeš ju nabaviti na web stranici Novi informator, jer su oni i izdavač. Cijena je oko 200,00 kn. Vodi računa da imaš posljednje IV. izmijenjeno izdanje iz listopada 2007. godine. U tom novom izdanju imaš i EU. Pozdrav!!! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
hypoa odgovoreno: 12. ožujak 2008. Dijeli odgovoreno: 12. ožujak 2008. Knjiga ima 889 stranica. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
zderonja odgovoreno: 24. ožujak 2008. Dijeli odgovoreno: 24. ožujak 2008. ona izmedju praske ulice i pekare pan pek na trgu!! ne znam kako se zove! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
neja odgovoreno: 25. ožujak 2008. Dijeli odgovoreno: 25. ožujak 2008. NOVI INFORMATOR d.. Zagreb, Kneza Mislava 7 Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.